Hesabını ve verilerini sil.
Hesabınızın size ait olduğunu doğrulamak için giriş yapın. Bu işlem profilinizi, mesajlarınızı, gönderilerinizi, favorilerinizi ve bildirim cihazı kayıtlarınızı siler. Güvenlik şikâyetleri ve denetim kayıtları, gizlilik metninde açıklanan sınırlamalara tabidir.